Joomla nyheter

Her finner du alltid siste nytt om Joomla. Eldre artikler finner du i arkivet. Vi har også samlet bugfix som vi har rettet.

 

I konkurranse med blnt annet Wordpress har folket stemt frem Joomla som beste gratis webløsning hos CMS Critics.

Dette er en større oppdatering som bringer flere nyheter til Joomla kjerne. Personvern er nå helt på plass tilrettelagt for personvernerklæring og nedlasting av brukerdata. Den andre store nyheten er aktivitetslogg som viser hvem som logget inn å gjorde hva.

I dag ble siste beta versjon av Joomla 3.9 lansert. Det betyr at  RC (Realise candidate) er rett rundt hjørnet. Samtidig med 3.9 skal også 4.0 lanseres. Det tviler vi på men det nærmer seg uansett raskt nå. Vi venter i Spenning!

Erik Skagen Vindenes (30) startet med utvikling da han var 12 år, og jobber i dag som system engineer for Omega PS AS i Bergen.

I 2006 var Erik 18 år og startet opp sitt eget firma som driver med websider, etter å ha samarbeidet med flere aktører med å lage streaming tjenester i flere år. Han satt på denne tiden hjemme på gutterommet og jobbet med firmaet mens de fleste festet. Da han var 20 år tok han steget videre til å jobbe med store programvarer og databaser for store kunder. Erik forteller at det var først da han forsto hvor lite han egentlig kunne, selv om han hadde satt å programmert siden han var 12 år.

En større oppdatering med 5 lav til medium sikkerhets og over 50 bugfiks. Oppdater straks til Joomla 3.8.8. Vi oppdater alle kunder med supportavtale.

I dag ble Joomla 3.8.6 sluppet. Denne består av 1 lavrisiko sikkerhetsfiks som går på brukernotater, og 60 bugfiks. Vi anbefaler å oppdatere denne selv om den ikke innebærer stor risiko.

joomla4 kontrollpanel

Vi har satt opp en testsite på Joomla 3.9.0 developer. Denne kan ikke oppdateres til 4 enda, men snart. Les videre og se det lekre grensesnittet.

Joomla 3.8

Storoppdatering som forbereder kompabilitet til kommende fullversjon 4.0. Inneholder mange forbedringer og 2 sikkerhetsfix. Denne må du installere.

Viktig oppdatering som inneholder adressemanipulasjon risiko, samt flere bugfix. Denne oppdateringen må du ta. Logg inn og klikk "Oppdater" knappen!

Selveste 17. mai dukket Joomla 3.7.1 oppdatering opp. Dette er en høyrisiko sikkerhetsoppdatering som MÅ installeres. Samme dag slapp også Wordpress en høyrisiko fiks.


Del denne siden:
Del p Facebook Del p Twitter Del p LinkedIn Del p Google+Joomla er åpen kildekode utviklet av Open Source Matters

Joomla 365 er driftet og sponset av Web Norge