Joomla nyheter

Her finner du alltid siste nytt om Joomla. Eldre artikler finner du i arkivet. Vi har også samlet bugfix som vi har rettet.

 

Nå som Joomla 4 fullversjon er lansert er det fristende å oppgradere. Det kommer kun bug- og sikkerhetsoppgraderinger til 3.x serien. Alle nye funksjoner lanseres kun i versjon 4. Men det er ikke bare å klikke på en knapp som det har blitt ytret tidligere. Utvidelser og designmaler må være kompatible.

Vi har foretatt SEO optimalisering av vår webside, og resultatet i PageSpeed Insights er fortreffelig. 100 på PC og 99 på mobil skal nesten være uoppnåelig. Og Google er streng!

joomla4 kontrollpanel

Samtidig med Joomla 3.10 ble Joomla 4 lansert. Grensesnittet i kontrollpanelet er helt nytt og revolusjonerende enkelt. All kode er skrevet på nytt. Det er mye ny funskjonalitet, og den er raskere enn forrige fullversjon 3.x som ikke blir videreutviklet.

17. august 2021 ble den siste versjonen på Joomla 3.x plattformen lansert. Den er en migreringsversjon til Joomla 4. Men du trenger ikke forhaste deg, den vil leve i 2 år.

I konkurranse med blnt annet Wordpress har folket stemt frem Joomla som beste gratis webløsning hos CMS Critics.

Dette er en større oppdatering som bringer flere nyheter til Joomla kjerne. Personvern er nå helt på plass tilrettelagt for personvernerklæring og nedlasting av brukerdata. Den andre store nyheten er aktivitetslogg som viser hvem som logget inn å gjorde hva.

I dag ble siste beta versjon av Joomla 3.9 lansert. Det betyr at  RC (Realise candidate) er rett rundt hjørnet. Samtidig med 3.9 skal også 4.0 lanseres. Det tviler vi på men det nærmer seg uansett raskt nå. Vi venter i Spenning!

En større oppdatering med 5 lav til medium sikkerhets og over 50 bugfiks. Oppdater straks til Joomla 3.8.8. Vi oppdater alle kunder med supportavtale.

I dag ble Joomla 3.8.6 sluppet. Denne består av 1 lavrisiko sikkerhetsfiks som går på brukernotater, og 60 bugfiks. Vi anbefaler å oppdatere denne selv om den ikke innebærer stor risiko.

Joomla 3.8

Storoppdatering som forbereder kompabilitet til kommende fullversjon 4.0. Inneholder mange forbedringer og 2 sikkerhetsfix. Denne må du installere.

Joomla 365

Vi tilbyr support, vedlikeholdsavtaler og videreutvikling av Joomla websider. Ved tegning av supportavtale får du også tilgang til nyheter, tips, bugfix og bruksanvisninger på Joomla 365.

Joomla supportavtale

Support på e-post: Alle kritiske oppdateringer utført av oss. Årlig gjennomgang av alt teknisk.
Kr 149 eks mva pr mnd

Support på telefon: E-post og telefon support 10-16 hverdager. 10% rabatt på arbeid.
Kr 199 eks mva pr mnd

VIP support: Jevnlig oppdatering av Joomla og utvidelser. Sikkerhets garanti. E-post og telefon support 10-22 alle dager. Fjernstyring ved vanskelige emner. 20% på arbeid. Først i køen.
Kr 299 eks pr mnd

  


Del denne siden:
Del p Facebook Del p Twitter Del p LinkedIn

Sponsorer

Joomla

Joomla er enkel å lære.

Kan inneholde tusenvis av sider.

Ubegrenset med menyer på velgbare sider.

Støtter 64 språk.

Over 7000 utvidelser og raskt voksende.

Mobil- og nettbrett tilpasset.

Søkemotoroptimalisert.

Ubegrenset med brukere og kontakter.

Intranett. Passordbeskytt valgfrie sider i flere nivåer.

Et-klikks oppdatering med varsel når ny versjon foreligger.

 Joomla er åpen kildekode utviklet av Open Source Matters

Joomla 365 er driftet og sponset av Web Norge