Denne oppdateringen tetter en høyrisiko sårbarhet og to lavrisiko fix. Den alvorlige rettelsen påvirker Joomla 1.6 til 3.6.4 og må oppdateres snarest. Logg inn og klikk "Oppdater" knappen.

Forhøyede privilegier
Feil bruk av ufiltrerte data som er lagret til økten på en skjema; valideringsfeilen gjør det mulig for eksisterende brukerkontoer som skal endres å nullstille deres brukernavn, passord og brukergruppe.
- Joomla 1.6 - 3.6.4

Shell opplasting
Utilstrekkelig filsystem sjekk tillatt filer med alternative PHP innstillinger å laste opp.
- Joomla 3.0 - 3.6.4

Designmalen Beez
Utilstrekkelig brukerstyring sjekk i desigmalen Beez3 layout overstyring gjør at brukere kan se begrenset innhold.
- Joomla 3.0 - 3.6.4

Joomla 365

Vi tilbyr support, vedlikeholdsavtaler og videreutvikling av Joomla websider. Ved tegning av supportavtale får du også tilgang til nyheter, tips, bugfix og bruksanvisninger på Joomla 365.

Joomla supportavtale

Support på e-post: Alle kritiske oppdateringer utført av oss. Årlig gjennomgang av alt teknisk.
Kr 149 eks mva pr mnd

Support på telefon: E-post og telefon support 10-16 hverdager. 10% rabatt på arbeid.
Kr 199 eks mva pr mnd

VIP support: Jevnlig oppdatering av Joomla og utvidelser. Sikkerhets garanti. E-post og telefon support 10-22 alle dager. Fjernstyring ved vanskelige emner. 20% på arbeid. Først i køen.