07. november ble det sluppet en medium risiko oppdatering for Joomla CMS. Bug'ene går alle på innlogging. Vi anbefaler å klikke på "Oppdater" knappen.

Følgende hull er tettet i Joomla i denne oppdateringen:

Kjerne - Informasjonsopplysninger
En logisk feil i com_fields eksponerer skrivebeskyttet informasjon om et nettsteds tilpassede felt til uautoriserte brukere.
Risiko: lav

Kjerne - Passere 2-faktor autentisering
En feil tillater tredjeparts utvidelser å omgå en brukers 2-faktor-autentiseringsmetode.
Risko: Medium

Kjerne - LDAP Informasjonsopplysninger
(Lightweight Directory Access Protocol)
Utilstrekkelig opprydding i LDAP-autentiseringspluggen kan resultere i avsløring av brukernavn og passord.
Denne bug'en påvirker alle Joomla versjoner fra 1.5 til 3.8.1.
Risko: Medium

Joomla 365

Vi tilbyr support, vedlikeholdsavtaler og videreutvikling av Joomla websider. Ved tegning av supportavtale får du også tilgang til nyheter, tips, bugfix og bruksanvisninger på Joomla 365.

Joomla supportavtale

Support på e-post: Alle kritiske oppdateringer utført av oss. Årlig gjennomgang av alt teknisk.
Kr 149 eks mva pr mnd

Support på telefon: E-post og telefon support 10-16 hverdager. 10% rabatt på arbeid.
Kr 199 eks mva pr mnd

VIP support: Jevnlig oppdatering av Joomla og utvidelser. Sikkerhets garanti. E-post og telefon support 10-22 alle dager. Fjernstyring ved vanskelige emner. 20% på arbeid. Først i køen.