I kjølvannet av Joomla 3.9 har det kommet fire bug- og sikkerhetsoppdateringer. 3.9.3 har to viktige manuell filoppdateringer. 3.9.4 har en viktig sikkerhetsfiks. Les hva du mÃ¥ gjøre...

Joomla 3.9.1

Ni bugfiks. Ikke livsviktig.

Joomla 3.9.2

Fire lavrisiko oppdateringer og seks bugfiks. Ikke viktig om du ikke opplever feil pÃ¥ websiden.

Joomla 3.9.3

Seks lavrisiko oppdateringer , syv bugfiks og to viktig filendringer som hindrer hackere Ã¥ sprøyte inn farlig kode.

Endringer i .htaccess
Logg på FTP.
Omdøp .htaccess fila til _htaccess.
Omdøp htaccess.txt til .htaccess.

Om du bruker Uniweb og ItPays, sÃ¥ krasjer den siste .htaccess fila websiden i error 500. Da mÃ¥ du manuelt oppdatere eksisterende filer.

Legg til disse linjene før: "## Mod_rewrite in use.":

<IfModule mod_headers.c>
  Header always set X-Content-Type-Options "nosniff"
</IfModule>

Endringer web.config
Omdøp web.config.txt til web.config.
Om fila robots.txt er eldre enn ett Ã¥r sÃ¥ omdøp ogsÃ¥ den til _robots.txt, og sÃ¥ fila robots.txt.dist til robots.txt. Denne fila gir riktig mappetilgang til søkemotorene slik at media blir indeksert. Feiler dette sÃ¥ fÃ¥r du trekk i søkemoorene.

Joomla 3.9.4

Tre lavrisk oppdateringer og EN høyrisko som går på brukerrettigheter (ACL).
Viktig å ta denne oppdateringen!

Del denne siden:
Del på Facebook Del på Twitter Del på LinkedIn

Joomla er åpen kildekode utviklet av Open Source Matters

Joomla 365 er driftet og sponset av Web Norge