I kjølvannet av Joomla 3.9 har det kommet fire bug- og sikkerhetsoppdateringer. 3.9.3 har to viktige manuell filoppdateringer. 3.9.4 har en viktig sikkerhetsfiks. Les hva du må gjøre...

Joomla 3.9.1

Ni bugfiks. Ikke livsviktig.

Joomla 3.9.2

Fire lavrisiko oppdateringer og seks bugfiks. Ikke viktig om du ikke opplever feil på websiden.

Joomla 3.9.3

Seks lavrisiko oppdateringer , syv bugfiks og to viktig filendringer som hindrer hackere å sprøyte inn farlig kode.

Endringer i .htaccess
Logg på FTP.
Omdøp .htaccess fila til _htaccess.
Omdøp htaccess.txt til .htaccess.

Om du bruker Uniweb og ItPays, så krasjer den siste .htaccess fila websiden i error 500. Da må du manuelt oppdatere eksisterende filer.

Legg til disse linjene før: "## Mod_rewrite in use.":

<IfModule mod_headers.c>
  Header always set X-Content-Type-Options "nosniff"
</IfModule>

Endringer web.config
Omdøp web.config.txt til web.config.
Om fila robots.txt er eldre enn ett år så omdøp også den til _robots.txt, og så fila robots.txt.dist til robots.txt. Denne fila gir riktig mappetilgang til søkemotorene slik at media blir indeksert. Feiler dette så får du trekk i søkemoorene.

Joomla 3.9.4

Tre lavrisk oppdateringer og EN høyrisko som går på brukerrettigheter (ACL).
Viktig å ta denne oppdateringen!

Joomla 365

Vi tilbyr support, vedlikeholdsavtaler og videreutvikling av Joomla websider. Ved tegning av supportavtale får du også tilgang til nyheter, tips, bugfix og bruksanvisninger på Joomla 365.

Joomla supportavtale

Support på e-post: Alle kritiske oppdateringer utført av oss. Årlig gjennomgang av alt teknisk.
Kr 149 eks mva pr mnd

Support på telefon: E-post og telefon support 10-16 hverdager. 10% rabatt på arbeid.
Kr 199 eks mva pr mnd

VIP support: Jevnlig oppdatering av Joomla og utvidelser. Sikkerhets garanti. E-post og telefon support 10-22 alle dager. Fjernstyring ved vanskelige emner. 20% på arbeid. Først i køen.